Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BELMIL ERGONÓMIKUS ISKOLATÁSKA, BUTTERFLY, 404-18 BALERINA

Belmil
21.990 Ft
14.990 Ft
Kedvezmény: 32%
Az akció időtartama: 2021. 11. 26. -
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 40418BA
Gyártó cikkszám: 40418BA
Vonalkód: 8606004687524
INGYENES szállítás 30.000 Ft felett
30.000 Ft alatt szállítás akár 990 Ft.
BEREK Klub Tagság
Exkluzív, személyre szabott kedvezmények, ajándékok.
15 éves SZAKMAI háttér
Cégünk 2004 óta foglalkozik iskolák, cégek és családok iskola- és irodaszer ellátásával.
21.990 Ft
14.990 Ft
Kedvezmény: 32%
Az akció időtartama: 2021. 11. 26. -
Menny.:db

Leírás és tulajdonságok

A Berek Papír - Iskolaszer, Irodaszer, Hobby webáruház Outlet termékek webáruházban árult a(z) Outlet termékek termék kategóriában lévő BELMIL ERGONÓMIKUS ISKOLATÁSKA, BUTTERFLY, 404-18 BALERINA részletes leírása.


Termék leírásAjánlott korosztály: 6-10 Méret: 38x32x21 cm Súly: 950 - 1 030 g Térfogat: kb. 22 L Anyag: Vízhatlan, poliészter anyag Garancia: 2 év Ajándék: Belmil órarend és fényvisszaverő kulcstartó KÖNNYŰ SÚLY, SPORTOS KÜLSŐ „Sporty” iskolatáska csupán 950 - 1 030 g, erős és vízálló anyagokból készült. TARTÓSSÁG A műanyag talp megóvja a táskát a szennyeződésektől és stabilitást biztosít! ÚJDONSÁG! Levehető mellkaspánt rendelhető hozzá! A levehető mellkaspánt segítségével a súly optimalizálható. A mellkaspánt előnye, hogy könnyen hozzácsatolható az iskolatáskához, amikor pedig nincs rá szükség, bármikor levehető. ERGONÓMIAI HÁTKIALAKÍTÁS Az ergonomiailag formázott, légáteresztő és megfelelően párnázott hátkialakításnak köszönhetően a gyermekek gerincét ért terhelés lecsökken. A szintén párnázott és állítható vállpántok tovább növelik a kényelmet. Orvosok és gyógytornászok ajánlásával! TÁGAS, BELSŐ REKESZEK Ügyesen kigondolt rekeszeivel garantáltan könnyebben megy a bepakolás! Minden méretű füzet és könyv elfér benne. Egy kis átalakítással, az oldalzsebek tökéletesek vizes palack tárolására (0,7 L-ig). Csupán a zsebek tetejét kell a palack mögé igazítani. EXTRA TULAJDONSÁGOK A táska tetején különböző fülek találhatók, amelyek mind más funkciót töltenek be. Az első fül a legnagyobb, hogy a szülők is könnyen tudják vinni a táskát. A gumírozott fülnek köszönhetően a táska akár a gyermek kezében is kényelmesen vihető. A másik, kisebb füllel a táska felakasztható az osztályteremben. BIZTONSÁG A táska minden oldalán fényvisszaverő anyag található, hogy gyermeke sötétben is tökéletesen látható legyen!


20.000 Ft feletti vásárlás esetén
 ingyenesen házhozszállítjuk a papír, írószer, iskolaszer és irodaszer termékeket az ország egész területén.

 


BELMIL ERGONÓMIKUS ISKOLATÁSKA, BUTTERFLY, 404-18 BALERINA, Outlet termékek,
 Irodaszerírószer, iskolaszer, iskolatáskakreatív hobby, számológép, papír, táska, toner, tintapatron webáruházunkban minden iskola- és irodaszert megtalál amire gyermekének az iskolában vagy Önnek az irodájában, vagy akár otthonában szüksége lehet.


Webáruházunkból rendelt terméke az ország bármely pontjára akár MÁSNAP, de legkésőbb 5 napon belül kiszállításra kerül, legyen az Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Tatabánya, Kaposvár, Érd, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Hódmezővásárhely, Dunakeszi, Cegléd, Baja, Salgótarján, Szigetszentmiklós, Vác, Gödöllő, Ózd, Szekszárd, Mosonmagyaróvár, Gyöngyös, Pápa, Gyula, Hajdúböszörmény, Esztergom.

Outlet termékek webáruház, Outlet termékek webshop, Outlet termékek online, Outlet termékek rendelés, Outlet termékek Pécs, Outlet termékek Budapest

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!