Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Belmil Leisure anatómiai iskolatáska, hátizsák LOVE MIX

Belmil
20.990 Ft
13.990 Ft
Kedvezmény: 33%
Az akció időtartama: 2021. 11. 26. -
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 40325LMX
Gyártó cikkszám: 40325LMX
Vonalkód: 8606016880852
INGYENES szállítás 30.000 Ft felett
30.000 Ft alatt szállítás akár 990 Ft.
BEREK Klub Tagság
Exkluzív, személyre szabott kedvezmények, ajándékok.
15 éves SZAKMAI háttér
Cégünk 2004 óta foglalkozik iskolák, cégek és családok iskola- és irodaszer ellátásával.
20.990 Ft
13.990 Ft
Kedvezmény: 33%
Az akció időtartama: 2021. 11. 26. -
Menny.:db

Leírás és tulajdonságok

A Berek Papír - Iskolaszer, Irodaszer, Hobby webáruház Outlet termékek webáruházban árult a(z) Outlet termékek termék kategóriában lévő Belmil Leisure anatómiai iskolatáska, hátizsák LOVE MIX részletes leírása.


Belmil „Leisure” Egy igazán vagány kollekció Az idei kollekciót az egyedi színkombinációk és tematikák (mint, pl. különféle hobbik, természet és barátság) teszik igazán vagányá, amelyek követik a legaktuálisabb trendeket. A részletgazdag kidolgozás, mint például az apró, fényvisszaverő elemek, különféle motívumokban köszönnek vissza. Az idei kollekcióban szereplő hátitáskákhoz dizájnban hozzáillő merevített, ergonómiai kialakítású "Sporty" iskolatáska is vásárolható! Hátitáska minden alkalomra Belmil "Leisure" iskolatáska csupán 700 g, erős és vízálló anyagokból készült. Ezt a modellt iskolába és utazáshoz is egyaránt ajánljuk belső kialakításának köszönhetően. Tartósság Az oldalerősítések és a kemény műanyag talp növelik a táska tartósságát. A műanyag talp extra funkciókat is rejteget: megóvja a táskát a szennyeződésektől és stabilitást biztosít. Extra tulajdonság A táska tetején található gumifülnek köszönhetően a táska kézben is kényelmesen vihető. Tágas, belső rekeszek Ügyesen kigondolt rekeszeivel garantáltan könnyebben megy a bepakolás! Minden méretű füzet és könyv elfér benne. Az oldalzsebek alkalmasak vizes palack tárolására (0,7 literig). Anatómiai hátkialakítás Az ergonómiailag formázott, légáteresztő és párnázott hátkialakításnak köszönhetően a gyermekek gerincét ért terhelés a minimálisra csökken. A szintén párnázott és állítható vállpántok tovább növelik a kényelmet. Biztonság A Belmil iskolatáska a biztonság szempontjából is kiváló: a táska minden oldalán fényvisszaverő anyag található, hogy gyermeke sötétben is tökéletesen látható legyen! Megjegyzés: A termék pontos súlya +/- 5%-ban eltérhet.


20.000 Ft feletti vásárlás esetén
 ingyenesen házhozszállítjuk a papír, írószer, iskolaszer és irodaszer termékeket az ország egész területén.

 


Belmil Leisure anatómiai iskolatáska, hátizsák LOVE MIX, Outlet termékek,
 Irodaszerírószer, iskolaszer, iskolatáskakreatív hobby, számológép, papír, táska, toner, tintapatron webáruházunkban minden iskola- és irodaszert megtalál amire gyermekének az iskolában vagy Önnek az irodájában, vagy akár otthonában szüksége lehet.


Webáruházunkból rendelt terméke az ország bármely pontjára akár MÁSNAP, de legkésőbb 5 napon belül kiszállításra kerül, legyen az Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Tatabánya, Kaposvár, Érd, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Hódmezővásárhely, Dunakeszi, Cegléd, Baja, Salgótarján, Szigetszentmiklós, Vác, Gödöllő, Ózd, Szekszárd, Mosonmagyaróvár, Gyöngyös, Pápa, Gyula, Hajdúböszörmény, Esztergom.

Outlet termékek webáruház, Outlet termékek webshop, Outlet termékek online, Outlet termékek rendelés, Outlet termékek Pécs, Outlet termékek Budapest

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!