Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iskolakezdési cikksorozat 1. rész - Hogyan érdemes vásárolni?

Iskolakezdési cikksorozat 1. rész - Hogyan érdemes vásárolni?
A Berek Papír első cikksorozatában abban próbál az iskolás gyerekek szüleinek segítségére lenni, hogy miképp érdemes iskolakezdő, vagy akár már több éve iskolába járó gyerkőcének a szükséges tanszereket beszerezni. Az első részben azzal foglalkozunk, hogy miképp érdemes egy iskolakezdési vásárlásnak nekifogni, mikkel érdemes tisztában lenni.


1.) Néhány STATISZTIKA

Az első kérdés általában ami minden szülőben felmerül, hogy mennyibe fog kerülni. Íme néhány statisztika, hogy mennyit költenek a családok egy iskolakezdési bevásárlás során:
Gyermekenként családok 35%-a 20-30 ezer forint körüli összeget költ az iskolakezdésre, 25%-a 10-20 ezer forintot és 20%-a 30-40 ezer forintot szán gyermeke tanszereire. Csupán 10% az aki 10 ezer forintból kijön egy vásárlás során és az is aki több mint 40 ezer forintot költ egy iskolakezdéskor egy gyermekre.

2.) Hogyan VÁSÁROLJUNK?

Ha üzletben vásárolunk akkor lehetőleg azt egy szaküzletben tegyük, ahol különféle, hasznos szakmai tippet kaphatunk. 
Pécsett, 3 üzletünkben, hozzáértő kollégák várják, hogy segítségére legyenek:
A Berek utca 8-ban, a Kodolányi utca 29-ben és a Polgárszőlő utca 34-es szám alatt.
Ha online vásárolnak, akkor érdemes néhány cikket elolvasni a témában, ha ezt olvassa akkor már jó helyen is jár! :)

3.) Néhány TIPP

Érdemes egy listát írni bevásárlás előtt, hogy mire lehet szükségünk vagy számos iskola listát is küld a beszerezni kívánt tanszerekről. Ha nincs listád az se baj, üzleteinkben szakértő kollégák segítenek összeállítani a megfelelő listát.

A statisztikákat megvizsgálva láthatjuk is, hogy egy teljes bevásárlás egy gyermeknek igencsak költséges. Persze lehet a költségeken faragni azonban a kérdés, hogy megéri-e. Sok esetben csak pár száz, ami összeadódva pár ezer forintról beszélünk, viszont gyermekének ez annál sokkal több. Neki elképesztően sokat számít majd, hogy milyen ceruzával írja leg első szavait, milyen színes ceruzával rajzol, valamint ami talán a legfontosabb, hogy milyen iskolatáskában cipel, gyakran 10-20 kg-ot. Belmil iskolatáskáink, ergonómikus kialakításuknak köszönhetően az egyik legjobb választás lehet. Belmil táskáink ide kattintva elérhetőek. Webáruházunkban számtalan színes- és grafit ceruza közül válogathatnak. A legkiemelkedőbb grafit ceruzákat egyértelműen a Faber-Castell gyártja, amik ide kattintva elérhető

Reméljük hasznosnak találtad ezt a cikket. Következő cikkünkben a bevásárlás egyik legkritikusabb pontjával, a táska vásárlással fogunk foglalkozni és igyekszünk minél hasznosabb tanácsokat adni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Iskolakezdési cikksorozat 1_ rész