Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iskolakezdési AKCIÓ 3+1 kuponnal...

Iskolakezdési AKCIÓ 3+1 kuponnal...
Nehezen indul az iskolakezdés? Nagy terheket ró a családra a bevásárlás? Nem tudod milyen termékeket szerezz be az iskolába, hogy gyermeked boldog legyen...? MI SEGÍTÜNK... A cikkben megtudhatod hogyan... KATTINTS...

Idén iskolakezdéskor ismét szeretnénk kedveskedni a családoknak, hogy a lehető legkönnyebben induljon az iskolakezdés...

 

 

Pár kérdés, ami felmerülhet:

 

Az iskolában pontos listát kaptunk, hogy milyen iskolaszereket kell beszerezni, viszont van, amit nem találok a webáruházban, mit tudok tenni?

Mivel vannak termékek, amelyek nincsenek fent a webáruházunkban, viszont több üzletünk is működik ezért nagy esély van rá, hogy azok egyikében megtalálható és tudjuk küldeni, ezért ebben az esetben kérünk, hogy írj egy e-mailt a webaruhaz@berekpapir.hu -ra vagy hívj minket hétköznap 9:00 és 17:00 óra között a 0672450111 -es telefonszámon.

 

Telefonos rendelés esetén is felhasználható a kupon?

Természetesen igen, ebben az esetben a webáruház szabályai vonatkoznak a megrendelésre, tehát a 10% kedvezmény, és az ingyenes házhozszállítás. (Nem tudod, hogy működik nálunk a telefonos rendelés??? Ide kattintva megtudhatod...)

 

Hányszor használható fel egy kupon? Összevonhatók a kedvezmények?

Kombinálni kizárólag a 10%-os kedvezményt lehetséges az ingyenes házhozszállítással a webáruházunkban.

Mettől meddig tart az akció?

Az akció június 1-től szeptember 5-ig tart.

 

Van-e vásárlás előtt bármi dolgom, hogy igénybe vehessem a kedvezményeket?

Mindössze annyi, hogy aktiváld a kedvezményt az alábbi linken: 

 

Hogyan, hol használható fel a 10%-os kedvezmény?

A 10% -os kedvezmény kizárólag webáruházunkban használható fel min. 10.000 Ft-os kosárérték esetén, a kuponkód teljes áras termékekre vonatkozik, kombinálni az ingyenes szállítással lehetséges. KUPONKÓD: ISKOLA2021 – aktiválni a PÉNZTÁR oldalon lehet.

 

Hogyan, hol használható fel a 20%-os kedvezmény?

A 20% -os kedvezmény kizárólag üzleteink egyikében használható fel min. 10.000 Ft-os kosárérték esetén, a kupon teljes áras termékekre vonatkozik.

 

Hogyan, hol használható fel az ajándék színes ceruza kupon?

Üzleteinkben, min. 5000 Ft-os kosárérték esetén, a kupon bemutatása és aktiválása után. (Amennyiben ez előzetesen nem történt meg, úgy kollégáink ebben is a segítségedre lesznek...)

Hogyan, hol használható fel az ingyenes házhozszállítás kupon?

Kizárólag webáruházunkban használható fel 10.000 Ft-os kosárérték felett, kombinálni kizárólag a 10%-os kedvezménnyel lehetséges.

 

Azonos termékek elérhetőek az üzletekben, mint a webáruházban?

Üzleteink és webáruházunk raktárkészlete csak részben fedi egymást, illetve az árszabás is eltérő lehet.